Joolz Geo

Joolz Geo erbjuder snygg holländsk design i kombination med en rad praktiska egenskaper som gör vagnen till en fantastisk barnvagn redo att ta sig an vardagen oavsett om ni har ett eller två barn i familjen. Du köper Geo som en komplett ligg- och sittvagn och om du vill konfigurera vagnen till en syskonvagn köper du till ett syskonset som innehåller alla de delar du behöver. På Bonti köper du Geo med prisgaranti och snabb leverans!
Filtrera Dölj filter
Filter
Färg
Produkttyp
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-11 av 11 artiklar
Joolz Geo kan med några enkla handgrepp konfigureras (med ett separat syskonset) till en smidig syskonvagn med en bredd på endast 60 cm. Joolz Geo är lättstyrd och har en rymlig varukorg undertill. Joolz Geo har en ergonomisk vändbar sittdel med fyra fasta lägen samt ett höj- och sänkbart handtag så att vagnen blir lika skön att köra för alla, oavsett längd. Med separata adapters kan du enkelt fästa babyns babyskydd direkt på vagnens chassi och slipper väcka upp babyn som somnat på färden i bilen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.