Födelsedagsboken: När Liten Blir Stor i gruppen Mamma / Babyalbum och böcker hos Bonti (8413)
 • Produktbeskrivning
 • Födelsedagsboken: När Liten Blir Stor

  Födelsedagsboken: När Liten Blir Stor är fyll-i-boken som följer barnen genom deras första år i livet, ända tills det är dags att ta steget ut i vuxenvärlden. Genom att boken plockas fram och fylls i en gång per år får man en unik inblick i barnets utveckling, samtidigt som det blir ett värdefullt minne att spara. Kanske kan ditt barn få den i 18-årspresent eller den dag då hen flyttar hemifrån?

  Födelsedagsboken  börjar med barnets födelse och fortsätter med två uppslag för varje födelsedag med lättsamma frågor och fyll-i avsnitt. För varje födelsedag finns också plats för t ex ett foto och ett egenritat konstverk. Frågorna handlar om vardagen: om vilket som är favoritprogrammet på Tv, vad som är roligast att göra en ledig dag och vem som är det bästa sällskapet. Vissa frågor återkommer varje år medan andra är speciellt inriktade där ditt barn befinner sig i utvecklingen; det lilla barnet, skolbarnet eller tonåringen.

  • Text: Victoria Gustafsson & Anette Panboon
  • Formgivning: Jenny Ekman
  • Format: Inbunden 220x240 mm, 80 sidor

   

  Specifikationer

 • Glimra Förlag
 • Glimra Förlag
  Glimra Förlag
  Glimra Förlag är ett svenskt förlag med fokus på känsla, hållbarhet och snygg, enkel design. Glimra producerar böcker för den medvetna och moderna kunden - böcker som gör det möjligt att spara livets viktigaste minnen. Glimra drivs av Jenny Ekman och Hanna Bühlmann. Jenny är utbildad lärare med språk som inriktning, och har också en examen i medie- och kommunikationsvetenskap. Hanna är utbildad säljare med många år inom administration och service.
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Glimra Förlag

Födelsedagsboken: När Liten Blir Stor

Orkar du inte skriva en hel bok om barnets första år? Då är denna födelsedagsbok ett bra alternativ!

Boken sträcker sig från barnets födelse till dess artonårsdag, men det är bara ett par sidor som ska fyllas i en gång om året och kan med fördel göras tillsammans med barnet. Varje år finns plats för ett foto, en teckning och några lättsamma frågor om vardagen just nu: Vilka är favoritkompisarna? Älsklingsdjuret? Vad är roligast att göra, och hur ser önskerummet ut till exempel?

Frågorna är olika från år till år och ger en unik inblick i hur barnet mognar och utvecklas.

Födelsedagsboken: När Liten Blir Stor229 kr

Tillval


 
229 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 1 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 3 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.