Mitt barnbarn och jag i gruppen Mamma / Babyalbum och böcker hos Bonti (999054606)
 • Produktbeskrivning
 • Mitt barnbarn och jag


  Mitt barnbarn och jag är en härlig fyll-i-bok för dig som mor- eller farförälder! Barnbarnen tar allt större plats i sina far- och morföräldrars liv och relationerna är ofta starka med helt egna villkor. I den här boken får du som har barnbarn berätta både om ditt eget liv och ert liv tillsammans.

  I boken "Mitt barnbarn och jag" får du berätta allt det där som du önskar att du visste om dina egna mor- och farföräldrar: Vad gjorde du på dagarna som barn? Vem tog hand om dig? Vem bestämde hemma? Vad åt du helst? Vad lekte du med?

  Här får du också skriva om er speciella relation: Vad ni tycker om att göra tillsammans, era favoritplatser och favoritlekar, era likheter och olikheter. Dessutom får du hjälp att skriva små korta minnen från ditt barnbarns förälders uppväxt.

  Boken blir en spännande skattkista med berättelser om tre generationer.

  Text: Hanna Bühlmann & Jenny Ekman

  Form: Cecilia Broberg

  Format: 21 x 21 cm, 60 sidor

  Specifikationer

 • Glimra Förlag
 • Glimra Förlag
  Glimra Förlag
  Glimra Förlag är ett svenskt förlag med fokus på känsla, hållbarhet och snygg, enkel design. Glimra producerar böcker för den medvetna och moderna kunden - böcker som gör det möjligt att spara livets viktigaste minnen. Glimra drivs av Jenny Ekman och Hanna Bühlmann. Jenny är utbildad lärare med språk som inriktning, och har också en examen i medie- och kommunikationsvetenskap. Hanna är utbildad säljare med många år inom administration och service.
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Glimra Förlag

Mitt barnbarn och jag

Mitt barnbarn och jag är en härlig fyll-i-bok för dig som mor- eller farförälder! Barnbarnen tar allt större plats i sina far- och morföräldrars liv och relationerna är ofta starka med helt egna villkor. I den här boken får du som har barnbarn berätta både om ditt eget liv och ert liv tillsammans.

Läs mer om boken nedan.
Mitt barnbarn och jag159 kr

Tillval


 
159 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.