Resurs 1

GRAVIDITET

Som förstagångsförälder kan det vara klurigt att kunna allt på en gång. Här kan du läsa allt kring din graviditet - bland annat hur besök hos barnmorskan går till, rutinultraljud, tips på bra-att-ha grejer samt mycket mer! 

Inför förlossningen Läs inlägg

Inför förlossningen

Att förbereda sig inför förlossningen är något du bör göra både fysiskt och mentalt. Barnsjuksköterskan Birgitta ger sina bästa tips om hur du gör detta på bästa sätt.

Checklista bebis Läs inlägg

Checklista bebis

Som blivande förälder är det mycket att tänka på och en del prylar att inhandla. För att hjälpa er har vi tagit fram en checklista med allt ni kan tänkas behöva inom snar framtid till er bebis.

5 tips till den gravida Läs inlägg

5 tips till den gravida

Oavsett om du väntar ditt första barn eller varit gravid förut, kämpar med foglossning, kronisk trötthet eller vill ha tips om användbara produkter för den gravida - lovar vi att du kommer hitta något som du kommer ha nytta utav på den här listan med 5 värdefulla tips till den gravida.

Packa BB-väskan - Våra bästa tips! Läs inlägg

Packa BB-väskan - Våra bästa tips!

Bara några veckor kvar till BF och du vet att du borde packa din BB-väska. Men vad är bra att ha med? Vi listar våra bästa tips här!
ARTIKEL 1-4 4.1 
Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.