Resurs 1

VÅRA EXPERTER

Här delar våra Bonti-experter med sig av sina bästa tips och råd inom sitt kunskapsområde. Träffa vår Barnsjuksköterska Birgitta Klang, Föräldracoachen Filippa Forsberg, Barnvagnsexperten Josefine Tengqvist, Träningsexperten Jannice Kovacs och Sömncoachen Hanna Bergenkull!

Tillbaka till Inspirationssidan

Hitta balansen i julstöket Läs inlägg

Hitta balansen i julstöket

Föräldracoachen Filippa skriver om julen och hur du hanterar alla förväntningar som i stunden kan kännas övermäktiga.

Vi föräldrar Läs inlägg

Vi föräldrar

Läs Föräldracoachen Filippas tankar om att vara förälder och om hur du kan hantera oro och stress i ditt föräldraskap.

Recension av UPPAbaby Vista V2 Läs inlägg

Recension av UPPAbaby Vista V2

Läs Josefine "Barnvagnsgalens" recension om UPPAbaby Vista V2 där du även kan se en video där hon visar vagnen.

Om Hanna Bergenkull Läs inlägg

Om Hanna Bergenkull

Hanna är Diplomerad Sömncoach, utbildad pedagog och hjälper föräldrar att komma tillrätta med sömn som inte fungerar.

Visa kärlek Läs inlägg

Visa kärlek

Att bli förälder och få hålla sitt barn i famnen är en obeskrivlig känsla. Så mycket kärlek som går genom vår kropp. Men förutom att gosa med våra barn hur kan vi visa dem kärlek?

Q&A med träningsexperten Jannice Läs inlägg

Q&A med träningsexperten Jannice

Läs vår senaste Q&A med Träningsexperten Jannice Kovacs som svarar på föräldrars frågor om träning kopplat till tiden under och efter graviditeten.

Inför förlossningen Läs inlägg

Inför förlossningen

Att förbereda sig inför förlossningen är något du bör göra både fysiskt och mentalt. Barnsjuksköterskan Birgitta ger sina bästa tips om hur du gör detta på bästa sätt.

Q&A med Barnvagnsgalen Läs inlägg

Q&A med Barnvagnsgalen

Läs vår senaste Q&A med Barnvagnsexperten Josefine Tengqvist som svarar på föräldrars frågor om barnvagnar.

Mammaträning Läs inlägg

Mammaträning

En graviditet är högst individuell och det är viktigt att inte känna någon press i att komma tillbaka med träningen - men för dig som känner dig redo erbjuder Jannice sina bästa tips och råd för hur du kan komma igång.

Q&A Filippa Forsberg del 2 Läs inlägg

Q&A Filippa Forsberg del 2

Läs vår senaste Q&A med Föräldracoachen Filippa Forsberg som svarar på frågor om bland annat matvägran, sömnrutiner och konflikthantering.

Träning under graviditeten Läs inlägg

Träning under graviditeten

Att träna och röra på sig under graviditeten är inte skadligt, utan tvärtom riktigt bra. Inte bara för att du själv ska må bra, utan också för graviditeten. Jannice ger sina bästa tips och vad du bör tänka på under varje trimester.

Att välja barnvagn Läs inlägg

Att välja barnvagn

Att säga vilka vagnar som är bra utan att veta något om dem som ska rulla den, eller den som ska åka. Det är som att försöka rekommendera en "bra sko" till en person utan att veta vilken storlek personen har, eller om skon skall användas till en bal på slottet eller under träning för ett maraton.

Att vårda sin vagn Läs inlägg

Att vårda sin vagn

Att vårda sin vagn behöver egentligen inte vara en så stor grej. Det viktiga är att man ser till att göra de där små sakerna i vardagen, det förebyggande underhållet.

Förskolestart - Pirrigt för både stora som små Läs inlägg

Förskolestart - Pirrigt för både stora som små

De flesta av våra barn har börjat denna vecka i förskolan eller i skolan. Efter ett långt sommarlov kan denna förändring kännas lite läskig för vissa av våra barn. Att ha spenderat massor av tid tillsammans med sina föräldrar och syskon, fått massor av uppmärksamhet och nu plötsligt vara borta från sina föräldrar under större delen av dagen kan kännas som minst sagt en utmaning.

Raserianfall - hur kan de undvikas? Läs inlägg

Raserianfall - hur kan de undvikas?

Att våra småbarn får raserianfall, vredesutbrott (tantrum) är en del av deras utveckling. Det är heller inget fel på dig som förälder om ditt barn får fler raserianfall än ditt kompis barn. (Föräldraskam finns tyvärr hos många av oss.) Jag kan tyvärr inte trolla bort ditt barns raserianfall men jag kan göra dem mindre och färre.

Solskydda ditt barn i sommar Läs inlägg

Solskydda ditt barn i sommar

Sommaren är en underbar tid för oss alla och kanske framför allt för våra små. De slipper overaller och kan röra sig på ett helt annat sätt. Vi vet också att barn växer fortare under sommarhalvåret. I solljus ingår ultraviolett strålning, UV-strålning.

Q&A med Birgitta Läs inlägg

Q&A med Birgitta

Vi anordnar löpande Q&As med vår Barnsjuksköterska Birgitta Klang som driver Hedda Hela Livet. Vi vet att föräldrar ofta delar samma tankar och funderingar och vi har sett att detta har varit ett värdefullt och uppskattat inslag i våra kanaler.
ARTIKEL 1-22 22.1 
Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.