• Produktbeskrivning
 • Liv Collection Amningsfilt Classic Marinblå gör amningen till en härlig upplevelse för både dig och ditt barn. Liv Collection amningsilt ger dig möjligheten att amma ditt barn var som helst, när som helst.Den ger ditt barn en lugn och trygg miljö.

  En snygg och praktisk produkt från Liv Collection, välkomnad av många! Oavsett om du själv känner dig bekväm eller ej med att amma ditt barn på offentliga platser så kan ibland omgivningen verka störande för det lilla barnet. Konversationer från borden bredvid, klirrande porslin, musik eller sol är bara några exempel på saker som kan distrahera den lilla babyn. Tack vare den här sjalen/amningsfiltan får ditt barn avskildhet och kan lättare komma till ro under måltidsstunden. Behöver du bröstpumpa kan du nu göra så på ett diskret sätt utan att behöva gå undan. Viks lätt ihop för att ta minimal plats i din skötväska.
  Mått 63 x 93 cm, reglerbar över nacken med hjälp av det snygga spännet. Ficka på sidan för tex napp.
  Kan även användas som skynke att hänga över vagnen eller babyskyddet!

  *Båge som tillåter ögonkontakt med barnet
  *100% bomull, storlek 63_92 cm
  *Har ett justerbart spänne samt en liten ficka
  *Fungerar aven som filt och passar bra i din väska
  *Kan tvättas i 30 grader

  Specifikationer

 • Liv Collection
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liv Collection Amningsfilt Classic marinblå

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liv Collection Amningsfilt Classic marinblå

En snygg och praktisk produkt från Liv Collection, välkomnad av många! Oavsett om du själv känner dig bekväm eller ej med att amma ditt barn på offentliga platser så kan ibland omgivningen verka störande för det lilla barnet. Tack vare den här sjalen/amningsfilten får ditt barn avskildhet och kan lättare komma till ro under måltidsstunden. Behöver du bröstpumpa kan du nu göra så på ett diskret sätt utan att behöva gå undan. Viks lätt ihop för att ta minimal plats i din skötväska.
Mått 63 x 93 cm, reglerbar över nacken med hjälp av det snygga spännet. Ficka på sidan för tex napp.
Kan även användas som skynke att hänga över vagnen eller babyskyddet!
Liv Collection Amningsfilt Classic marinblå299 kr

Tillval


Antal: 
299 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  0
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in