Medela Mjölkuppsamlingskupa 2-pack i gruppen Mamma / Amning / Amningstillbehör hos Bonti (2394)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Mjölkuppsamlingskupa 2-pack

  Medela Mjölkuppsamlingskupa 2-pack har mjuka silikonmembran och är mycket bekvämt tack vare den goda passformen. Har du kraftigt mjölkläckage vid amning? Då är Medela Mjölkuppsamlare ett bra alternativ.

  Om du upplever väldigt kraftigt mjölkläckage, och inte tycker att BH-inläggen räcker till, kan du använda våra mjölkuppsamlingskupor. Det mjuka silikonmembranet är mycket bekvämt tack vare den goda passformen. Uppsamlingskupan är enkel att tömma med hjälp av pipen som finns i kupan.

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Medela

Medela Mjölkuppsamlingskupa 2-pack

Om du upplever väldigt kraftigt mjölkläckage, och inte tycker att BH-inläggen räcker till, kan du använda Medela mjölkuppsamlingskupor. Det mjuka silikonmembranet är mycket bekvämt tack vare den goda passformen.

Uppsamlingskupan är enkel att tömma med hjälp av pipen som finns i kupan. Medela Mjölkuppsamlare är tillverkade av ett mjukt silikonmaterial för bekväm passform. Knappt synliga under klädseln tack vare diskret utformning.

 

Medela Mjölkuppsamlingskupa 2-pack145 kr

Tillval


Antal: 
145 kr
Lägg i varukorg

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 3 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 6 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.