Medela Mjölkuppsamlingskupa 2-pack i gruppen Mamma / Amning / Amningstillbehör hos Bonti (2394)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Mjölkuppsamlingskupa 2-pack

  Medela Mjölkuppsamlingskupa 2-pack har mjuka silikonmembran och är mycket bekvämt tack vare den goda passformen. Har du kraftigt mjölkläckage vid amning? Då är Medela Mjölkuppsamlare ett bra alternativ.

  Om du upplever väldigt kraftigt mjölkläckage, och inte tycker att BH-inläggen räcker till, kan du använda våra mjölkuppsamlingskupor. Det mjuka silikonmembranet är mycket bekvämt tack vare den goda passformen. Uppsamlingskupan är enkel att tömma med hjälp av pipen som finns i kupan.

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans

Medela Mjölkuppsamlingskupa 2-pack

Om du upplever väldigt kraftigt mjölkläckage, och inte tycker att BH-inläggen räcker till, kan du använda Medela mjölkuppsamlingskupor. Det mjuka silikonmembranet är mycket bekvämt tack vare den goda passformen.

Uppsamlingskupan är enkel att tömma med hjälp av pipen som finns i kupan. Medela Mjölkuppsamlare är tillverkade av ett mjukt silikonmaterial för bekväm passform. Knappt synliga under klädseln tack vare diskret utformning.

 

Medela Mjölkuppsamlingskupa 2-pack145 kr

Tillval


Antal: 
145 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 5 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 10 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 5 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in