40
Medela PersonalFit Flex Brösttratt 27 mm 2-pack i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Förälder hos Bonti (999053315)
 • Produktbeskrivning
 • Medela PersonalFit Flex Brösttratt 27 mm 2-pack

  Medela PersonalFit Flex Brösttratt 27 mm 2-pack är en unik ny brösttratt som passar på fyra olika sätt, så att du kan anpassa den till din form och hitta den ställning som passar dig bäst.


  Förbättrad mjölkproduktion och komfort, enligt tester som gjorts på mammor

  Nya PersonalFit Flex™ brösttratt har utvecklats i samarbete med ett team bestående av forskare och ammande mammor. Den är utformad för att enkelt anpassa sig till din kroppsform, och underlättar mjölkflödet genom att hjälpa till att förebygga hoptryckning av mjölkgångarna. Detta gör det enklare för alla mammor att hitta den pumpningsposition som är mest bekväm för dem. Resultatet? En mer bekväm och effektiv urpumpning, som anpassas efter dina behov.

  Våra forskare testade PersonalFit Flex™ brösttratt i fyra kliniska studier av ammande mammor. Under fler än 1000 pumpningstillfällen erbjöd brösttrattarna bevisligen mer komfort och effektivitet. Precis som alla produkter från Medela är våra Flex™-bröstpumpar utformade för att underlätta amningen, så att du kan mata ditt barn med din fantastiska modersmjölk så länge som möjligt.


  Storleksguide

  Ibland kan det behövas en annan brösttrattstorlek. Med Medela Flex-pumpar medföljer brösttrattar i storlekarna 21 och 24 mm.

  I filmen ovan (du hittar den under produktbilden) hjälper Medela dig att hitta den optimala brösttratten om medföljande storlekar inte passar. Rätt brösttrattstorlek är en viktig faktor för att få ett optimalt mjölkflöde under pumpningen.


  Egenskaper

  • Mjuk och flexibel kant, sluter tätt på ett bekvämt och effektivt sätt
  • 105° vinkel ger bättre passform som ökar mjölkflödet
  • Kan vridas 360° så att du kan själv välja och ändra ställning
  • Fyra kanalstorlekar ger dig bättre passform för bröstvårtan
  • Uppfyller säkerhetskrav: Tillverkad av material utan kemiska ämnet bisfenol A (BPA)

   

  Material: Plast
  Prissänkning %: 40 %
  Vikt: 0.08 kg
 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Medela PersonalFit Flex Brösttratt 27 mm 2-pack

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Medela PersonalFit Flex Brösttratt 27 mm 2-pack

Medela Flex™-teknik - en helt ny typ av pumpning, utformad för dig. Unik ny brösttratt som passar på fyra olika sätt, så att du kan anpassa den till din form och hitta den ställning som passar dig bäst.

I förpackningen får du två PersonalFit Flex™ brösttrattar 27 mm och en IfU PersonalFit Flex™.

 

Medela PersonalFit Flex Brösttratt 27 mm 2-pack129 kr / 77 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.