Medela Sleep Bra Black i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Förälder hos Bonti (12183)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Sleep Bra Black är en bekväm och mjuk amningsbh som är anpassad för att använda under natten.  Medelas sömlösa natt- och amnings-BH är perfekt för mammor att bära på natten och under amning. Det mjuka materialet som andas håller fukten borta från din kropp.

  När man sover är det viktigt att inläggen sitter på plats för att förhindra läckage. Med detta i åtanke har Medela utvecklat denna unika natt-BH. Denna amnings-BH erbjuder ammande mammor bästa komfort.

  Amnings bh:n är tillverkad i tyg med fyrvägsstretch som anpassar sig efter din kropp när den förändras. Omlott-designen underlättar på- och avtagning vid amning under natten. Du slipper fumla efter hyskor och andra knäppen! Brottarryggen och det mjuka materialet som andas erbjuder hög komfort.

  HÄR kan du läsa våra sammanfattade råd om amning.
  Prissänkning %: 20 %

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Medela

Medela Sleep Bra Black

Medela Sleep Bra Black är en bekväm och mjuk amningsbh som är anpassad för att använda under natten.  Medelas sömlösa natt- och amnings-BH är perfekt för mammor att bära på natten och under amning. Det mjuka materialet som andas håller fukten borta från din kropp. Amnings bh:n är tillverkad i tyg med fyrvägsstretch som anpassar sig efter din kropp när den förändras. Omlott-designen underlättar på- och avtagning vid amning under natten. Du slipper fumla efter hyskor och andra knäppen!
Medela Sleep Bra Black

Tillval


 
Antal: 

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.