Pearhead

Pearhead startade 1999 av Tom Sakaguchi och Ken Berlin, med en produkt, den ursprungliga ramen för babyavtryck. 18 år senare är Pearhead ett globalt livsstils- och presentvarumärke med över 100 produkter i kategorierna baby, husdjur och bröllop, som säljs i över 1000 butiker och 13 länder. Deras uppdrag är att skapa äkta kvalitetsprodukter för att fira kunders speciella stunder i livet.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-3 av 3 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.