Joolz - Positiv design som gör skillnad

 Att ta sig tid att fira det goda i livet är något som Joolz verkligen uppmuntrar. Genom att göra din vardag lite enklare (och snyggare!) med sina produkter, ger Joolz dig mer tid att njuta av vardagens små glädjeämnen. Det är det Joolz själva kallar ”positiv design”!

Både barnvagnarna och alla de praktiska tillbehören är omsorgsfullt designade för att ge dig och din familj en säker, ergonomisk och elegant produkt som är enkel att hantera.

Med hållbarhet i fokus designar Joolz för framtiden. Alla deras barnvagnar har livstidsgaranti och kartongerna kan få nytt liv som en fågelholk, en lampa eller en rolig ren att hänga på väggen (när ni har tröttnat på dem kan kartongerna få åka till återvinningen).

En såld barnvagn – ett planterat träd

För varje barnvagn som säljs planterar Joolz ett träd i ”Joolz Birth Forest”, som finns på flera platser runtom i världen. Ett träd som växer i takt med ditt barn.

I vårt sortiment från Joolz hittar du

Joolz Day+ – en komplett sitt- och liggvagn med många smarta funktioner som underlättar din vardag.

Joolz Geo3 – en duovagn som enkelt kan utökas till en smidig syskonvagn när din familj växer.

Joolz Hub+ – en smidig och kompakt barnvagn med vändbar sittdel med fullt liggläge. Med den separata liggdelen får du en vagn att använda från nyfödd och upp till 4 år.

Joolz Aer+ – resevagnen som fälls upp och ihop med ett klick! Den lättkörda vagnen med sin mjuka sits och generösa sufflett gör resan till ett nöje för både stora och små.

Tillbehör – Skötväskor, bilstolsadaptrar, åkpåsar och mycket mer! Joolz har ett helhetstänk som gör att du aldrig behöver stå utan ett praktiskt tillbehör som passar till din vagn. 

 

 

<

rekommenderade produkter