Bugaboo Butterfly

Säg hej till Bugaboo Butterfly! Butterfly är en ultrakompakt och smidig resevagn som är full med komfort och smarta funktioner! En sekund och en hand är allt du behöver för att fälla ihop den. 

Med mjuk sittdel och generös sufflett får ditt barn en bekväm färd. Den lättillgängliga varukorgen rymmer hela 8 kg, så du kan få med dig allt du behöver på era äventyr.

Bugaboo Butterfly kan användas från ca 6 månader och upp till 4 år (max 22 kg).

Filtrera Dölj filter
Filter
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-6 av 6 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.