Bugaboo Donkey 5

Bugaboo Donkey 5 har alla de egenskaper vi älskar från Donkey 3, men med flera uppdateringar som gör den ännu bättre!

Donkey 5 är fortfarande lika lättkörd, flexibel och en riktig packåsna. Donkey 5 finns i flera konfigurationer som alla ger dig den flexibilitet du behöver. Bugaboo Donkey 5 Mono är en smidig och robust barnvagn för ett barn med packutrymme som är svårslaget – hela 20 kg fördelat på sidokorg och den undre varukorgen. Bugaboo Donkey 5 Duo är en lättkörd syskonvagn för två barn i olika åldrar, som ger dig möjlighet att växla mellan vagn för ett och två barn med några enkla klick. Bugaboo Donkey 5 Twin är en praktisk tvillingvagn där barnen åker i bredd, vilket gör att du alltid har båda nära dig. Som syskon- och tvillingvagn är Bugaboo Donkey 5 bara 74 cm bred och går enkelt in genom dörröppningar av standardmått.  

Du kan närsomhelst bygga ut din Donkey 5 från singelvagn till syskonvagn eller tvillingvagn – den växer med din familj!

Med Bugaboo Donkey 5 får du en rad uppdateringar: Liggdelen har utrustats med en meshlucka som ger din baby extra ventilation under varma dagar och ett fönster ut mot omvärlden. Den smarta fempunktsselen i sittdelen har uppdaterats med mjukare axelkuddar för ökad komfort. Sitt- och liggdelen har höjts upp så du har närmare till ditt barn, och sparar på din rygg när du ska hjälpa ditt barn i och ur vagnen. Fästpunkter för mugghållare/parasoll och ståbräda finns nu på chassit och knapparna för att fälla ihop din Donkey 5 har uppgraderats, så att de är enklare att hantera. 

Dessutom bjuder Donkey5 på nya härliga färger, både på chassi och tyger, och en mjukare tygkvalitet som både är vacker att se på och len mot ditt barns hud. 

Som alltid hos oss köper du Bugaboo med med prisgaranti och snabb leverans!

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp barnvagn
Produkttyp barnvagnstillbehör
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-30 av 47 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.