Bugaboo Fox 5

Säg hej till Bugaboo Fox 5! Jämfört med Bugaboo Fox 3 får du flera smarta uppdateringar som underlättar i vardagen. Sittdelen kan förlängas i flera steg med upp till 10 cm och chassit har fått en helt ny design som gör Fox 5 ännu mer lättstyrd. Alla funktioner kan nu utföras med en hand, som att justera handtagets höjd eller fälla ihop vagnen. Den nya designen ger dig också en mer lättåtkomlig varukorg med uppfällbara barriärer som håller dina saker på plats. Dessutom bjuder Fox 5 på en ny härlig sufflettfärg, Astro Purple, som ger dig en färgklick i vardagen!

Vart promenaden än tar er gör Bugaboo Fox 5 att det blir den bästa åkturen någonsin. Med perfekt hantering, oavsett terräng, finns det inget som hindrar dig från att njuta av livet som förälder. Som alltid hos oss köper du Bugaboo med med prisgaranti och snabb leverans!

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-23 av 23 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.