Bugaboo Classic Collection

Bugaboo Classic Collection erbjuder stilren och klassisk design - tidlösa färger, sofistikerade mönster och mjuka hållbara textilier. Hos oss köper du Bugaboo Classic Collection med med prisgaranti och snabb leverans.

Samma modeller, med alla fantastiska unika egenskaper, men med en design i världsklass! Bugaboo Classic Collection bjuder på klassiska diskreta färger, tidlös design och snygga detaljer som färgmatchad bagagekorg och quiltad insida av suffletten. Tygerna i kollektionen är hållbart tillverkade av återvunnet material. Självklart hittar du även matchande tillbehör för en komplett look av din Bugaboo barnvagn från Classic kollektionen.

 

Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-5 av 5 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in