Bugaboo Fox 3

Bugaboo Fox 3 är Bugaboos senaste nyhet! Fox 3 börjar levereras ut 6/10 men du kan förhandsboka din vagn redan idag. Jämfört med Bugaboo Fox 2 får du en rad uppdateringar. Liggdelen har utrustats med en meshlucka som ger din baby extra ventilation under varma dagar och ett fönster ut mot omvärlden. Den smarta fempunktsselen i sittdelen har uppdaterats med mjukare axelkuddar för ökad komfort. Dessutom bjuder Fox 3 på nya härliga färger, både på chassi och tyger, och en mjukare tygkvalitet som både är vacker att se på och len mot ditt barns hud. 

Vart promenaden än tar er gör Bugaboo Fox 3 att det blir den bästa åkturen någonsin. Med perfekt hantering oavsett terräng finns det inget som hindrar dig från att njuta av livet som förälder. Som alltid hos oss köper du Bugaboo med med prisgaranti och snabb leverans!

Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-23 av 23 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in