Bugaboo Fox

Vart promenaden än tar er gör Bugaboo Fox att det blir den bästa åkturen någonsin. Med perfekt hantering oavsett terräng finns det inget som hindrar dig från att njuta av livet som förälder. Som alltid hos oss köper du Bugaboo med med prisgaranti och snabb leverans!

Testad och finslipad till perfektion; med Bugaboo Fox2 kör du enkelt runt hörn och navigerar lätt på trånga gator och i små butiker. Det är som servostyrning för din barnvagn. Bugaboos mest bekväma åktur hittills! Med stora hjul och avancerad, central fjädring (med ytterligare fjädring på de bakre hjulen) som skapar en smidig, stadig åktur för ditt barn, oberoende av om de ligger i liggdelen eller sitter i sittdelen. Vart du än beger dig erbjuder Bugaboo Fox2 avancerade fjädring, kombinerat med tyger och vaddering av premiumkvalitet, ultimat komfort och stöd. Det betyder längre tupplurar och mer egen tid för dig. Bugaboo Fox2 är stark nog att hålla länge och lätt nog att ta med överallt! Bugaboo Fox2 är redo att ta sig an stora utmaningar, samtidigt som barnvagnen enkelt kan fällas ihop och bäras uppför trappor eller in och ut ur bilen. Hos oss hittar du givetvis även Bugaboos kompletta utbud av tillbehör som suffletter, åkpåsar, parasoll, adapters med mera.

Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Pris
Visa Produkter ()
30
Bugaboo Fox2/Cameleon3 Sufflett Soft Pink
Lägg i varukorg
1000 kr 700 kr
Visar 1-1 av 1 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in