Vinn tillbaka värdet på din Bugaboo Fox 2 barnvagn!

Du som köper en Bugaboo Fox 2 hos Bonti under perioden 7/9-15/10 är automatiskt med och tävlar om ett presentkort som motsvarar vagnens värde vid köptillfället. 

Presentkortet är giltigt i 2 år och gäller på allt i vårt stora sortiment av bilbarnstolar, barnrumsinredning och möbler, säkerhetsprodukter, leksaker och mycket mer!

Deltagande i tävlingen sker automatiskt när du köper en Bugaboo Fox 2 online eller i någon av våra tre butiker under perioden 7/9-15/10 2021. Vinnaren meddelas via den e-post som angivits vid köptillfället. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om Bugaboo Fox 2

Bugaboo Fox 2 har allt du behöver för att få ut det mesta av livet som förälder. Med en stark och stadig barnvagn som kan styras med en hand är du redo för alla dagens äventyr, oavsett terräng!

Fox 2 komplett sitt- och liggvagn har allt du behöver från nyfödd och upp till ca 4 år (22 kg). Läs mer om Fox 2 inne på produktsidan:

Glöm inte att komplettera din Bugaboo Fox 2 med smarta tillbehör som underlättar vardagen!

Adapter för babyskydd gör att du enkelt kan klicka fast babyskyddet direkt på vagnens chassi, en mugghållare håller ordning på både din och barnets vattenflaska.

Den populära Bugaboo Organizern ser till att du alltid har det viktigaste med dig och inom räckhåll, och för längre utflykter får du med dig allt du behöver i Bugaboos smarta skötväskor. 

Logga in