Imse Vimse Amningsinlägg ull/silke 1 par päronformade i gruppen Mamma / Amning / Amningstillbehör hos Bonti (5442)
 • Produktbeskrivning
 • Imse Vimse Amningsinlägg ull/silke 1 par päronformade

  Specifikationer

 • Imse Vimse
 • Imse Vimse
  Imse Vimse
  Imse och Vimse är två separata varumärken med gemensamt ursprung och samma vision – att vara med och göra hållbar konsumtion till normen, inte undantaget. Deras bidrag till den omställningen är att återanvändbara hygienprodukter i ekologisk bomull. Imse Vimse tror att många väljer engångsprodukter till sina barn utan att tänka så mycket på att det finns andra alternativ. Eller att de alternativen har såväl ekonomiska som hälso- och miljöfördelar, det ville Imse Vimse ändra.

  Idén till Imse Vimse föddes ur ett faktiskt behov. När grundaren, Marie Walleberg, insåg att tygblöjor i bomull var lösningen för hennes barns blöjeksem bestämde hon sig för att låta fler få ta del av insikten. Det blev starten för det som idag är Vimse. Vilktigt för Imse Vimse är att de utvecklar produkter som både är snälla mot huden och mot miljön. 
 • Köp ofta tillsammans

Imse Vimse Amningsinlägg ull/silke 1 par päronformade

Bröstvärmare som värmer och skyddar brösten under amningsperioden. Motverkar mjölkstockning. Den ena sidan består av 100 % ull, den andra av 100 % siden. Formade för att värma hela bröstet upp under armhålan.
Tvättas för hand i 30 grader.
Imse Vimse Amningsinlägg ull/silke 1 par päronformade198 kr

Tillval


Antal: 
198 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in