Mitt första år - en fyll-i-bok för den första tiden i gruppen Mamma / Babyalbum och böcker hos Bonti (999048898)
 • Produktbeskrivning
 • Mitt första år - en fyll-i-bok för den första tiden

  Mitt första år - en fyll-i-bok för den första tiden är självklar i bokhyllan hos varje nybliven förälder. Här sparas minnen, tankar och bilder från den första tiden. Ofta är det dock svårt och tidskrävande att fylla i boken - men Mitt första år är skapad för att göra skrivandet lätt och roligt.

  Mitt första år är en inbunden bok med fantasifulla och söta illustrationer i en härlig färgskala. I boken finns plats att skriva om tiden innan barnet kommer till familjen och om viktiga händelser under det första året.

  Den här boken är speciellt skriven för att vara extra lätt att fylla i, och fokus är på sådant som du som förälder faktiskt kommer ihåg även i efterhand: hur kändes det att vänta på barnet? Hur var de första dagarna? Hur fungerade maten, och sömnen? Hur var barnets personlighet och humör den första tiden?

   

  Mått BxLxH: 22x22 cm

  Specifikationer

 • Glimra Förlag
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Mitt första år - en fyll-i-bok för den första tiden

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Mitt första år - en fyll-i-bok för den första tiden

Mitt första år är fylld med fantasifulla och söta illustrationer i en härlig färgskala. I boken finns plats att skriva om tiden innan barnet kommer till familjen och om viktiga händelser under det första året.

Den här boken är speciellt skriven för att vara extra lätt att fylla i, och fokus är på sådant som du som förälder faktiskt kommer ihåg även i efterhand: hur kändes det att vänta på barnet? Hur var de första dagarna? Hur fungerade maten, och sömnen? Och hur var barnets personlighet och humör den första tiden?

 

Mitt första år - en fyll-i-bok för den första tiden179 kr

Tillval


Antal: 
179 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  2-3 arbetsdagar
Vi har prisgaranti

Lagerstatus

Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 4 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 9 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in