Medela Comfy Amnings-BH Vit i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Förälder hos Bonti (12173)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Comfy Amningsbh Vit


  Medelas sömlösa amnings-BH med formpressade kupor anpassar sig varsamt efter din kropp när den förändras under graviditeten tack vare det mjuka tyget och det extra elastiska bandet under bysten. Denna bekväma mamma-BH, som ingår i Medelas sortiment av mammakläder, erbjuder daglig komfort under hela graviditets- och amningsperioden.

  Den bygellösa mamma- och amnings-BH:n formar varsamt bysten och ger den en tilltalande silhuett tack vare de avtagbara kuporna. Den mjuka och elastiska amnings-BH:n med formpressade kupor har utvecklats för att ge dig ett mjukt stöd och en bekväm känsla hela dagen.

  Amnings-BH:n med formpressade kupor är utformad för att expandera och anpassa sig varsamt efter hur din kropp förändras. BH:n har inga byglar eller sömmar och ger komfort varje dag under graviditeten och medan du ammar. Framdelens dubbla lager och de avtagbara formpressade kuporna ger stöd och möjlighet till diskretion. Klämmorna är enkla att öppna och stänga med en hand, vilket underlättar amningen.

   • Under bysten finns ett extra elastiskt band som växer med dig. Bandet under bysten är extra elastiskt och anpassar sig mjukt efter den växande magen.

   • Avtagbara kupor ger en tilltalande silhuett och möjlighet till diskretion: Den bygellösa graviditets- och amnings-BH:n formar varsamt bysten och ger den en tilltalande silhuett tack vare de mjuka och avtagbara kuporna.

   • Sömlöst tyg ger bra passform och komfort: Amnings-BH:ns mjuka, elastiska och sömlösa tyg gör att den sitter bra och bekvämt.

   • Lätt att hantera: Amningsklämmorna öppnas snabbt och enkelt med en hand
  Prissänkning %: 20 %
 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Medela Comfy Amnings-BH Vit

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Medela Comfy Amnings-BH Vit

Medelas sömlösa amnings-BH med formpressade kupor anpassar sig varsamt efter din kropp när den förändras under graviditeten tack vare det mjuka tyget och det extra elastiska bandet under bysten. Denna bekväma mamma-BH, som ingår i Medelas sortiment av mammakläder, erbjuder daglig komfort under hela graviditets- och amningsperioden. Läs mer längre ner på sidan. Finns även i svart!
Medela Comfy Amnings-BH Vit
Storlek: 
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in