Medela Förvaringspåsar för Bröstmjölk 25-pack i gruppen Mamma / Amning / Amningstillbehör hos Bonti (999048628)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Förvaringspåsar för Bröstmjölk 25-pack


  Medela Förvaringspåsar för Bröstmjölk 25-p är hygieniska och enkla att använda och utgör ett praktiskt sätt att förvara, transportera och värma utpumpad bröstmjölk.

   • Läckagesäker, med dubbla väggar och dubbel försegling

   • Påsens värmeförseglade kanter hindrar att den spricker eller slits sönder

   • Enkel hantering – påsen ställs upprätt under användning och läggs plant vid förvaring

   • Transportpåse medföljer som håller förvaringspåsarna för bröstmjölken rena och i ordning

   • Fria från BPA


  Medela förvaringspåsar för bröstmjölk levereras ihop med en praktisk transportpåse som håller ordning på påsarna utan att ta upp för mycket plats. Påsen har tydliga, illustrerade instruktioner så att du kan känna dig säker när du använder påsarna medan du är på språng. Du behöver inte heller oroa dig för läckage eftersom varje påse har dubbla väggar och dubbel försegling, och kanterna är värmeförseglade för att förhindra att påsen slits sönder eller spricker. Utpumpad bröstmjölk kan förvaras säkert i rumstemperatur i upp till fyra timmar, men om du behöver transportera mjölken under längre perioder, upp till åtta timmar, ska du förvara mjölkförvaringspåsarna i en kylväska med kylklampar.

  Förvaringspåsar för bröstmjölk är perfekta för att frysa in utpumpad bröstmjölk eftersom de är frysbeständiga, klara att använda och enkla att märka – fyll bara i fältet på framsidan av påsen för att hålla reda på datumen. Observera att precis som alla vätskor expanderar bröstmjölk i frysen. Fyll därför inte förvaringspåsarna mer än till 180 ml-strecket som är tydligt utmärkt på påsen. Tack vare sin platta form är påsarna lätta att förvara i frysen – och även lätta att tina upp.

  Tina upp fryst bröstmjölk

  Tina alltid upp frysta förvaringspåsar för bröstmjölk i kylskåpet för att undvika att vitaminer, mineraler och andra viktiga beståndsdelar i din bröstmjölk går förlorade. Upptining tar ungefär åtta timmar, så se till att ta med denna tid i beräkningen när du förbereder dig. Försök inte att snabba upp processen genom att placera påsen i mikrovågsugn eller i en kastrull med kokande vatten eftersom det kan leda till att värmen fördelas ojämnt i mjölken och orsaka brännskador i barnets mun.

  Så här värmer du upp bröstmjölk

  Ditt barn kanske föredrar utpumpad bröstmjölk som håller sig kring kroppstemperatur eftersom den påminner mer om mjölken som kommer direkt ur bröstet. Det är enkelt att värma upp mjölk i Medelas förvaringspåsar för bröstmjölk: placera påsen i en skål med varmt vatten eller i en babykostvärmare eller håll den under rinnande varmvatten (max 37 °C, vilket är kroppstemperatur).

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Medela

Medela Förvaringspåsar för Bröstmjölk 25-pack

Medela Förvaringspåsar för Bröstmjölk 25-p är hygieniska och enkla att använda och utgör ett praktiskt sätt att förvara, transportera och värma utpumpad bröstmjölk.

Läs mer om förvaringspåsarna längre ner på sidan.
Medela Förvaringspåsar för Bröstmjölk 25-pack129 kr

Tillval


 
129 kr
Lägg i varukorg

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 2 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 6 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 6 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.