• Produktbeskrivning
 • Medela graviditets- och amningskudde


  Ett bekvämt stöd under graviditeten, förlossningen och tiden därefter


  Det kan vara tungt att bära på ett barn; inte bara under graviditeten utan även när du matar ditt barn. Graviditets- och amningskudden från Medela har framtagits med en justerbar utformning som omfamnar kroppen. Den är fylld med ljudlösa mikropärlor som stödjer dina armar och din nacke när du ammar. Kudden hjälper till att hålla barnet på plats så att du kan känna dig säker och bekväm.

  Fördelar med amningskudden


  Graviditets- och amningskudden från Medela finns där under graviditeten och förlossningen och tiden efteråt. Oavsett om du ammar, sover, pumpar eller bara vilar, är amningskudden ett bekvämt och skönt stöd varje dag, dygnet runt.

  Storlek 170 x 32 cm

  Funktioner  • Superflexibel utformning som omfamnar kroppen: ger dig möjlighet att vila skönt med ett stabilt stöd under graviditeten, håller barnet tryggt på plats vid amning och ger dig bekvämt stöd vid pumpning.

  • Avtagbart överdrag i 100 % bomull: slitstarka naturfibrer som andas, inte irriterar huden och är antiallergena.

  • Mjuk fyllning med EPS-mikropärlor: fjäderlätt och ljudlös fyllning som låter dig vila ostört.
  Specifikationer

 • Medela
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Medela Graviditets- och amningskudde

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Medela Graviditets- och amningskudde

Medela graviditets- och amningskudde - Ett bekvämt stöd under graviditeten, förlossningen och tiden därefter

Det kan vara tungt att bära på ett barn; inte bara under graviditeten utan även när du matar ditt barn. Graviditets- och amningskudden från Medela har framtagits med en justerbar utformning som omfamnar kroppen. Den är fylld med ljudlösa mikropärlor som stödjer dina armar och din nacke när du ammar. Kudden hjälper till att hålla barnet på plats så att du kan känna dig säker och bekväm. Mått 170 x 32 cm. Mer info längre ner på sidan!
Medela Graviditets- och amningskudde799 kr

Tillval


Antal: 
799 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  0
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in