10
Medela Graviditetsgördel Svart i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Förälder hos Bonti (12177)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Graviditetsgördel Svart


  Medela har utvecklat ett sortiment med mammakläder. I detta sortiment ingår den sömlösa och stödjande graviditetsgördeln som ger komfort och avlastning för känsliga områden som nedre delen av magen och ländryggen. Tack vare den invävda tekniken och det andningsbara materialet anpassar sig det mycket elastiska tyget enkelt efter din kropp när den växer under graviditeten, och ger det stöd du behöver både före och efter förlossningen.

  Den stödjande maggördeln före och efter förlossning


  Din kropp förändras på många sätt både under graviditeten och efter förlossningen. Därför har Medela tagit fram en sömlös graviditetsgördel som är utformad för att växa tillsammans med dig samtidigt som den ger varsamt stöd och komfort. Graviditetsgördelns praktiska längd gör att den också fungerar perfekt när det gäller att täcka/förlänga kläder som har blivit för snäva eller för korta.

  Fördelar med den stödjande graviditetsgördeln

  Den sömlösa och andningsbara gördeln har förstärkta delar runt nedre delen av magen och ländryggen. Tack vare det mycket elastiska och mjuka materialet anpassar sig storleken på maggördeln efter kroppens förändringar och fungerar perfekt som ett extra klädlager.

   • Förstärkta delar ger stöd och avlastning Förstärkta delar runt ryggen och nedre delen av magen ger ett mjukt stöd och avlastar dessa områden.

   • Sömlöst tyg som andas för en mycket mjuk och skön känsla Den sömlösa, andningsbara graviditetsgördeln är bekväm att bära och sitter skönt och tätt runt magen.

   • Gördeln är extra elastisk vid magområdet så att den kan växa med dig. Tack vare den extra elastiska delen över magområdet kan gördeln växa tillsammans med magen och ge stöd både före och efter förlossningen.

   • Praktisk längd – både täcker och fungerar som ett extra lager Under graviditeten täcker och förlänger graviditetsgördeln kläder som har blivit för snäva eller för korta.


  Varje kvinna är unik, och Medela välkomnar denna mångfald. Om du inte kan hitta din storlek i vår storlekstabell rekommenderar vi dig att välja den Medela-storlek som ligger närmast dina mått.  Prissänkning %: 10 %

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Medela

Medela Graviditetsgördel Svart

Medela har utvecklat ett sortiment med mammakläder. I detta sortiment ingår den sömlösa och stödjande graviditetsgördeln som ger komfort och avlastning för känsliga områden som nedre delen av magen och ländryggen. Tack vare den invävda tekniken och det andningsbara materialet anpassar sig det mycket elastiska tyget enkelt efter din kropp när den växer under graviditeten, och ger det stöd du behöver både före och efter förlossningen. Mer info och storleksguide längre ner på sidan.
Medela Graviditetsgördel Svart

Tillval


 
Antal: 
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 199 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.