Medela Swing Maxi Flex Elektrisk dubbelbröstpump i gruppen Förälder / Amning / Bröstpumpar hos Bonti (999053011)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Swing Maxi Flex Elektrisk dubbelbröstpump


  Medela Swing Maxi Flex Elektrisk dubbelbröstpump är designad för mammor som behöver en extraflaska dubbelt så snabbt. Denna bärbara elektriska dubbelbröstpump med 2-Phase Expression®-teknik är idealisk – oavsett om du vill upprätthålla din mjölkproduktion, hantera problem som har att göra med amningen eller bara vill tillbringa mer tid med ditt barn och mindre tid med att pumpa.

  Swing Maxi Flex är utrustad med den nya PersonalFit Flex brösttratten som ger en helt ny typ av pumpning – utformad för dig. Medelas 2-Phase Expression-teknik efterliknar barnets sugmönster och ger en mer naturlig pumpning. Bröstpumpen ger dig möjlighet till dubbelpumpning, vilket ger mer mjölk med högre energiinnehåll jämfört med urpumpning från ett bröst i taget.

  Du kan välja att använda pumpen med den medföljande adaptern eller med batterier om du är på språng (4 st AA-batterier, medföljer ej).

  Formad efter dina behov


  Alla mammor är unika. Formen på dina bröst är unik och kan ändras under amningsperioden. Med vår nya PersonalFit Flex™ brösttratt kan du enkelt anpassa Medela-bröstpumpens passform så att det blir lättare att hitta den mest bekväma och effektiva pumpningspositionen.

  Mer mjölk med högre energiinnehåll på hälften så lång tid


  Vår forskning har visat att den unika kombinationen av dubbelpumpning med Medela 2-Phase Expression®-teknik ger mer mjölk med ett högre energiinnehåll jämfört med urpumpning från ett bröst i taget.

  En mer naturlig pumpning


  När ditt barn tar suggrepp suger det inledningsvis snabbare för att få igång mjölkflödet och sedan långsammare för att amma. Medela 2-Phase Expression®-tekniken efterliknar denna instinktiva sugrytm för en mer naturlig och bekväm pumpning.

  Detta får du i förpackningen: 
  • 1 st Swing Maxi motorenhet

  • 1 st nätadapter

  • 2 st flaskor med lock 150 ml

  • 1 st slang till Swing Maxi Flex

  • 2 st flaskstativ

  • 2 st PersonalFit Flex™ brösttrattar 21 mm

  • 2 st PersonalFit Flex™ brösttrattar 24 mm

  • 2 st PersonalFit Flex™ anslutningsenhet

  • 1 st IfU Swing Flex/Swing Maxi Flex™

  • 1 st snabbguide


  [embed]https://youtu.be/PMpPnQijOnc[/embed]

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Medela Swing Maxi Flex Elektrisk dubbelbröstpump

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Medela Swing Maxi Flex Elektrisk dubbelbröstpump

Medela Swing Maxi Flex Elektrisk dubbelbröstpump är designad för mammor som behöver en extraflaska dubbelt så snabbt. Denna bärbara elektriska dubbelbröstpump med 2-Phase Expression®-teknik är idealisk – oavsett om du vill upprätthålla din mjölkproduktion, hantera problem som har att göra med amningen eller bara vill tillbringa mer tid med ditt barn och mindre tid med att pumpa.

Läs mer och se videoklipp om bröstpumpen längre ner på sidan.
Medela Swing Maxi Flex Elektrisk dubbelbröstpump2599 kr

Tillval


Antal: 
2599 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  2-3 arbetsdagar
Vi har prisgaranti

Lagerstatus

Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 5 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 2 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 2 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in