• Produktbeskrivning
 • Rätt Start Amningskudde Eko Elefant Grå

  Rätt Start Amningskudde Eko Elefant Grå är en skön amningskudde med yttertyg av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull för bekväm och rofylld amning för dig och din baby. Fin rosa bottenfärg med vita elefanter. När ditt barn blir lite större kan amningskudden även användas som sittstöd.


  Ergonomiskt riktig design

  Amningskudden är utformad tillsammans med specialister inom branchen och ammande mammor. Allt för att ge dig och ditt barn en avlastande amningsställning och en rofylld amningsstund.

  Kudden har oliksidig form så att den smala sidan smiter åt skönt runt ryggen och på den tjocka sidan vilar barnet med ordentligt stöd under kroppen. Kan användas åt höger eller vänster sida. Vare sig du ammar eller flaskmatar så gör amningskudden att du kommer nära ditt barn vilket hjälper till att skapa ett starkare band.


  Ekologisk, enkelt och hygieniskt

  Hela produkten är allergisäker och certifierad enligt ÖKO-TEX KLASS I BABY. Yttertyget är tillverkat i 100% EKOLOGISK GOTS-certifierad bomull. Fyllning av 100% polyester. Ger oöverträffade egenskaper när det gäller att fördela barnets vikt och avleda överskottsvärme.

  Kudden kan tvättas i tvättmaskin på 60 grader. Använd aldrig sköljmedel och använd helst flytande tvättmedel. Tumla kudden i låg temperatur & skaka ut kudden efter tumling.

   

  Material: Bomull, Polyester
  Märkning: Ekologisk (GOTS), OEKO-TEX
  Mått BxLxH: ∅ 60 cm
  Vikt: 0.65 kg

  Specifikationer

 • Rätt Start
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Rätt Start Amningskudde Eko Elefant Grå

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Rätt Start Amningskudde Eko Elefant Grå

Rätt Start Amningskudde är en skön amningskudde med yttertyg av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull för bekväm och rofylld amning för dig och din baby. Fin rosa bottenfärg med vita elefanter.

Hela produkten är allergisäker och certifierad enligt ÖKO-TEX KLASS I BABY.

 

Finns även i följande varianter

Rätt Start Amningskudde Elefant Eko Rosa
599 kr
Rätt Start Amningskudde Eko Grå
579 kr
Rätt Start Amningskudde Elefant Eko Blå
599 kr
Rätt Start Amningskudde Eko Elefant Grå579 kr

Tillval


Antal: 
579 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  5
 • Täby Centrum
  3
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in