Vad är skillnaden mellan Bugaboo Fox 2 och Fox 3? 

Äntligen har Bugaboo Fox 3 släppts, läs allt om nyheten här!

Liggdelen

Liggdelen på Bugaboo Fox 3 har fått en större uppdatering i form av en meshlucka i huvudändan, som ger din baby ökad ventilation under varma dagar och även erbjuder ett fönster ut mot omvärlden. Inbyggda magneter håller luckan kvar i stängt läge. Liggdelslocket är helt slätt på standardtygerna och Classic Collection jämfört med Fox 2, som har tvärsgående sömmar på samtliga liggdelslock. Mineral Collection har kvar sömmarna även på Fox 3. De nya tygerna ger liggdelen en elegant, mjuk look och är lena och sköna att ta på. 

Sittdelen

Sittdelens lätthanterliga fempunktssele har fått en mjukare vaddering i axelkuddarna, vilket ökar komforten för ditt barn. Även här ger de nya tygerna både en ny look och är lena och sköna mot ditt barns hud. 

Ny chassifärg

Den klassiska, silvriga aluminiumfärgen utgår och ersätts av en mörkare, grafitgrå färg: "Graphite". Graphite-chassit har vita hjulkapslar, förutom på Mineral och Classic Collection, som har svarta hjulkapslar oavsett chassifärg. Det svarta chassit finns kvar och har svarta hjulkapslar. Båda chassifärgerna finns tillgängliga i paket med bastyger i Grey Melange och Midnight Black, som du själv kombinerar med den sufflettfärg du önskar.

Nytt för Fox 3 är även att det inte är någon prisskillnad mellan chassifärgerna (tidigare har det svarta chassit varit dyrare). 

Nya tyger

Tygerna är uppdaterade både i färg och kvalitet. En mjukare, mattare finish på tygerna ger Fox 3 ett elegant uttryck och är lena mot ditt barns hud. De är fortfarande ytbehandlade så de står emot väta, men har även uppdaterats i färgbeständighet så de ska stå emot solblekning bättre. 

Nya färger

Midnight Black: Även om svart alltid är svart så upplevs den nya svarta som mjukare för ögat i den nya tygkvaliteten. Finns både som lös sufflett, sitt- och liggdelstyg i baspaketet tillsammans med svart och graphite-chassi. Du kan även köpa den som komplett vagn med svart chassi om du vet att du vill ha alla tyger i samma färg. 

Grey Melange: En riktig klassiker! Denna färg är melerad, vilket ger tyget en lite grövre känsla jämfört med de andra färgerna. Finns både som lös sufflett, sitt- och liggdelstyg i baspaketet tillsammans med svart och graphite-chassi. Du kan även köpa den som komplett vagn med både svart och graphite-chassi om du vet att du vill ha alla tyger i samma färg.

Forest Green: En mörk, skogsgrön nyans. Finns både som lös sufflett och som komplett vagn med sufflett, sitt- och liggdelstyger i Forest Green med svart chassi. 

Stormy Blue: Denna färg beskrivs bäst som "regnmolnsblå"; en djup, blå nyans som ändå känns varm i tonen. Även denna färg finns både som lös sufflett och som komplett vagn med sufflett, sitt- och liggdelstyger i Stormy Blue med graphite-chassi.

Sunrise Red: En korallröd nyans som verkligen står ut i mängden – det här är färgen för dig som vill synas! Finns som lös sufflett. 

Morning Pink: En ljusare rosa som påminner en hel del om "Soft pink" men som får ett annan känsla tack vare den nya finishen på tyget. Finns som lös sufflett.

Misty White: Även detta är ett melerat tyg som därmed får en grövre känsla jämfört med de andra tygerna. Färgen kan bäst beskrivas som "off white", det vill säga en varm vit nyans som passar till det mesta. Finns som lös sufflett. 


Fler nyheter från Bugaboo

Bugaboo har också släppt nyheter i form av uppdaterade åkpåsar! Även dessa börjar levereras ut 6/10 men finns tillgängliga för förhandsbokning redan idag. 

Bugaboo Åkpåse (Bugaboo Footmuff)

Den "vanliga" åkpåsen har fått flera uppdateringar:

Mysig huva: På tidigare modeller har man vikt överdelen av åkpåsen över sittdelsramens kant för att få den att sitta på plats, men nu har Bugaboos åkpåse fått en "ficka" som du trär över ramen. Fickan har urtag för sittdelens justeringsknapp och ditt barn kan istället använda åkpåsens överdel som en mysig huva när det blåser kalla vindar. 

Reflexdetaljer: Åkpåsen har fått smarta reflexdetaljer! Bugaboos logga på framsidan av åkpåsen är reflekterande och på sidan av åkpåsen har diskreta, färgmatchade prickar i reflexmaterial placerats ut i ett symmetriskt mönster. I dagsljus ser man nästan inte prickarna, men de lyser starkt i mörker. 

Förvaringsficka: En fullkomligt briljant funktion. På baksidan av åkpåsens nederdel finns en sydd ficka. Du viker ihop åkpåsen och vränger sedan in den i fickan och vips så kan du förvara den i varukorgen på vagnen i ett smidigt, kompakt format. 

Färger och tygkvalitet: Nio nya färger som passar perfekt till Bugaboo Fox 3-färgerna; Midnight Black, Fresh White, Grey Melange, Seaside Blue, Pine Green, Caramel Brown, Evening Pink och Sunset Red. Den uppdaterade tygkvaliteten gör att åkpåsen känns lite mjukare, glansigare och lyxigare. 

Bugaboo Performance Vinteråkpåse

Den tjockare vinteråkpåsen med löstagbar dunstoppning har bytt namn från "High Performance" till "Performance" (även om vi nog tycker att den är precis lika högpresterande som förut, om inte mer!). I övrigt har den också fått ett par fina uppdateringar: 

Reflexdetaljer: De smarta reflexdetaljerna gör att ni syns i vinter! Bugaboos logga på framsidan av åkpåsen är reflekterande och på sidan av åkpåsen har diskreta, färgmatchade prickar i reflexmaterial placerats ut i ett symmetriskt mönster. I dagsljus ser man nästan inte prickarna, men de lyser starkt i mörker. 

Nya färger: Sex nya färger som passar perfekt till de nya färgerna på Fox 3; Midnight Black, Misty Grey, Seaside Blue, Pine Green, Dune Pink och Evening Pink


Psst! Om du missade vår IG Live om Fox 3 så kan du kika på den här!

Logga in