Fisher Price Lära-Gå-Vagn Zebra i gruppen Leksaker / Populära varumärken / Fisher-Price hos Bonti (999564513)
 • Produktbeskrivning
 • Fisher Price Lära-Gå-Vagn Zebra

  Fisher Price Lära-Gå-Vagn Zebra är en gåleksak i form utav en Zebra. Från att lära sig de första bokstäverna till uppmuntran till att ta de första stegen, gåleksaken Fisher-Price® Learn with Me Zebra Walker är en första vän för det lilla barnet! Snurra, vänd, rulla och vrid. Zebran är full med roliga aktiviteter som barnet kan sitta och upptäcka med händerna.

  Barnet kan vända på sidan i boken eller trycka på de upplysta knapparna för att lära sig bokstäver, siffror genom att höra melodier och ljud med den nya djurvännen! Och när barnet håller på att lära sig gå är det lätthanterliga handtaget och den stadig basen med 4 hjul till hjälp. Barnet kommer att älska att lära sig att gå! Massor med roliga ljud och musik belönar barnet när det rör sig och dansar - vilket hjälper de små att bli ännu stadigare! (Och gör det möjligt för föräldrarna att pusta ut.)2 sätt att leka! Sitta och leka – Massor med aktiviteter som barnet kan upptäcka med händerna – plus en boksida att vända eller upplysta knappar att trycka på för att aktivera sånger och fraser. Stå och gå – Gåleksaken uppmuntrar barnet att ta sina första steg och fortsätta gå med roliga fraser, musik och ljud.Lätthanterligt handtag och stabil bas med 4 hjul gör barnets första steg lite stadigareLär barnet bokstäver, siffror med mera!Massor med engagerande aktiviteter där barnet tränar finmotorikenNär barnet står, går och sträcker sig, tränas grovmotoriken!Klara färger, musik, ljus och strukturer fångar barnets uppmärksamhet och hjälper till att utveckla sinnena

  Rekommenderas från 6 månader. Batterier ingår ej (2xAA). 

  Mått BxLxH: 54x42.4x46 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 6 mån

  Specifikationer

 • Fisher-Price
 • Fisher-Price Fisher-price har sedan 1930-talet erbjudit utvecklande och stimulerande leksaker för barn i alla åldrar, med allt från aktivitetsleksaker och mjukisdjur till skallror. Fisher-price produkter och leksaker har varit ett givet inslag i många barnrum under flera generationer.
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Fisher-Price

Fisher Price Lära-Gå-Vagn Zebra

Från att lära sig de första bokstäverna till uppmuntran till att ta de första stegen, gåleksaken Fisher-Price® Learn with Me Zebra Walker är en första vän för det lilla barnet! Snurra, vänd, rulla och vrid. Zebran är full med roliga aktiviteter som barnet kan sitta och upptäcka med händerna.

Rekommenderas från 6 månader. Batterier ingår ej (2xAA). 

Fisher Price Lära-Gå-Vagn Zebra649 kr

Tillval


 
649 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.