LEGO Jurassic World

Kliv in i LEGO Jurassic World-världen där enorma dinosaurier strövar omkring och äventyren väntar! Med inspiration från Jurassic Park-filmerna finns det många spännande byggsatser till barn och vuxna med coola fordon, hjältemodiga minifigurer, ikoniska byggnader, laboratorier, forskningsutrustning och mycket annat. LEGOs byggsatser är fyllda med dinosaurier i alla former och storlekar, inklusive triceratops, velociraptorer och T-rexar.
Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-2 av 2 artiklar
Kliv in i LEGO Jurassic World -världen där enorma dinosaurier strövar omkring och äventyren väntar. Med inspiration från Jurassic Park-filmerna finns det byggsatser till barn och vuxna med coola fordon, hjältemodiga minifigurer, ikoniska byggnader, laboratorier, forskningsutrustning och mycket annat. Våra byggsatser är fyllda med dinosaurieleksaker i alla former och storlekar, inklusive triceratops, velociraptorer och T-rexar. Så oavsett om du är ett fan av Jurassic Park-filmerna eller en blivandevetenskapsman som vill jobba vidare på sina paleontologikunskaper, kan vi erbjuda många timmars underhållning för alla åldrar!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.