LEGO DUPLO

LEGO DUPLO har stora, lätthanterade byggklossar i klara färger så att barn från 18 månader kan lära sig genom lek. Bygg hus, ladugårdar och skolor, kör tåg på spår eller racerbilar och väck byggnaderna till liv med djur och roliga minifigurer! DUPLO byggsatserna ger barn möjlighet att lära sig saker om världen samtidigt som de förfinar sina motoriska färdigheter. Satserna kan kombineras så att barnen lär sig nya idéer och koncept och ger förstås många timmars kul lek och underhållning! 

Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-10 av 10 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.