LEGO Disney

Ta med magin från LEGO Disney hem med vårt sortiment av Disney-byggleksaker, som är perfekt för barn över 4 år och vuxna. Här finns LEGO minifigurer, leksatser med mera – alla med populära karaktärer från Disneys filmer och tv-serier.
Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Pris
Visa Produkter ()
Ta med magin från LEGO Disney hem med vårt sortiment av Disney-byggleksaker. Vår kollektion med LEGO Disney är perfekt för barn över 4 år och vuxna. Här finns LEGO minifigurer, leksatser med mera – alla med populära karaktärer från Disneys filmer och tv-serier.

Vare sig du gillar Disney-prinsessor, Frost, Musse Pigg med vänner eller andra populära karaktärer har vi allt du behöver för att se Disney-samlingen växa!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.