LEGO Creator 3-in-1

Med LEGO Creator 3in1 kan barn från 6 år och vuxna ha tre gånger så kul, eftersom det finns tre olika sätt att bygga! Alla LEGO Creator 3in1 byggsatser kan sättas samman på tre olika sätt, vilket ger nya platser, nya fordon och nya djur att plocka fram när det är lekdags.
Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-1 av 1 artiklar
Med LEGO Creator 3in1 kan barn från 6 år och vuxna ha tre gånger så kul eftersom det finns tre olika sätt att bygga på! Alla LEGO Creator 3in1 byggsatser kan sättas samman på tre olika sätt, vilket ger nya platser, nya fordon och nya djur att plocka fram när det är lekdags. Förvandla en helikopter till en stridsrobot eller en haj till en bläckfisk. LEGO Creator 3in1-leksakerna är ett utmärkt val när du ska hjälpa barnen att utveckla fantasin.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.