LEGO Friends

Med LEGO Friends-serien kan barn från 6 år arbeta på sina sociala färdigheter och öka sin emotionella medvetenhet genom rollekar! Söta minidockor kan leka med djur och fordon som båtar och bilar. På platser som marknader och stränder kan barnen iscensätta situationer som bygger på deras egna erfarenheter, medan andra byggsatser främjar interaktion med miljötänk som trädplantering, djurskydd och elfordon.
Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Pris
Visa Produkter ()
Lärande genom lek är det bästa sättet att hjälpa barn att utvecklas, och med LEGO Friends-serien kan barn från 6 år arbeta på sina sociala färdigheter och öka sin emotionella medvetenhet genom rollekar! Söta minidockor kan leka med djur och fordon som båtar och bilar. På platser som marknader och stränder kan barnen iscensätta situationer som bygger på deras egna erfarenheter, medan andra byggsatser främjar interaktion med miljötänk som trädplantering, djurskydd och elfordon. Barn älskar att träffas och samla alla de olika LEGO Friends-dockbyggsatserna – de kan till och med kombinera olika leksaker till ett helt Friends-samhälle att leka i!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.