LEGO City

Hjälp polisen och brandkåren i LEGO City att fånga skurkar och släcka bränder, och koppla sedan av på pizzerian eller korvkiosken nere på stan. Eller utforska världen från ett helt nytt perspektiv med byggsatser som tar dig ut på vattnet eller högt upp i luften. Med LEGO City-byggsatser kan du bygga upp din egen LEGO stad att leka i!
Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-4 av 4 artiklar
Lekglädjen kommer till stan med LEGO City-byggsatser – den bästa presenten till födelsedagar och olika högtider. Hjälp polisen och brandkåren i LEGO City att fånga skurkar och släcka bränder, och koppla sedan av på pizzerian eller korvkiosken nere på stan. Eller utforska världen från ett helt nytt perspektiv med byggsatser som tar dig ut på vattnet eller högt upp i luften. Med LEGO City-byggsatser kan du bygga upp din egen LEGO stad att leka i. Det finns roliga och spännande LEGO City-byggsatser för både barn från 4 år och vuxna!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.