LEGO Classic

Låt fantasin flöda med dessa enorma LEGO Classic-klossatser fulla med LEGO bitar som hjul, fönster, ögon, löv, flaggor och reglage – och de klassiska klossarna såklart. Varje sats erbjuder oändliga möjligheter till att designa och bygga något helt nytt. I de medföljande anvisningarna finns några första idéer du kan börja med innan du drar iväg på egna äventyr!
Filtrera Dölj filter
Filter
Pris
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Visa Produkter ()
Visar 1-2 av 2 artiklar
Låt fantasin flöda med dessa enorma LEGO Classic-klossatser fulla med LEGO bitar som hjul, fönster, ögon, löv, flaggor och reglage – och de klassiska klossarna såklart. Varje sats erbjuder oändliga möjligheter till att designa och bygga något helt nytt. I anvisningarna finns några första idéer du kan börja med innan du drar iväg på egna äventyr. Bygg stora fordon eller små djur – eller skapa något som kombinerar båda delarna! Alla satserna kan kombineras så att fantasin får fritt spelrum. Bygg gigantiska LEGO slott och plocka sedan isär dem och bygg om till rasande monster. Det finns ingen gräns för vad du kan skapa och här finns något för alla, även för vuxna. Satserna bjuder byggare i från 4 år på många timmars kul lek!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.