40
Pippi Långstrump Halsband i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnkläder & accessoarer hos Bonti (230000880)
 • Produktbeskrivning
 • Vackert halsband med favoriten Pippi

  Pippi Långstrump Halsband är ett vackert halsband med en favorit karaktär från Astrid Lingrens sagor - Pippi Långstrump. Halsbandet har en turkos kedja med klolås och hänget är i metall med högglans-lack på framsidan. Det fina halsbandet kommer i en söt ask med tittfönster.

  Illustrationen av Pippi är ritad av Ingrid Vang Nyman och halsbandet är designat av Krabat & Co. i samarbete med Astrid Lindgren Company.

  Rekommenderas från 3 år pga små delar. 

  Mått BxLxH: Halsband 40 cm , Hänge 3.5x1.5 cm
  Prissänkning %: 40 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 3 år
 • Pippi Långstrump
 • Pippi Långstrump
  Pippi Långstrump

  Pippi Långstrump är en av Astrid Lindgrens mest älskade och populära karaktärer. Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump är en märkvärdig flicka. Hon är nio år gammal och bor med sin apa, Herr Nilsson, och sin häst, Lilla Gubben i Villa Villekulla. Dessutom har hon en kappsäck full med gullpengar. Pippi klarar sig utmärkt själv, och behöver aldrig göra något hon inte vill bara för att andra säger åt henne att göra det!

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Pippi Långstrump Halsband

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Pippi Långstrump Halsband

Pippi Långstrump Halsband är ett vackert halsband med en favorit karaktär från Astrid Lingrens sagor - Pippi Långstrump. Det fina halsbandet kommer i en söt ask med tittfönster. En perfekt present till den som gillar Pippi!

Rekommenderas från 3 år pga små delar. 

Pippi Långstrump Halsband99 kr / 59 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.