Alex & Phil Måltid Torsk, citron och dill i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Klämmisar hos Bonti (99904555)
 • Produktbeskrivning
 • Alex & Phil Måltid Torsk, citron och dill


  Alex & Phil Måltid Torsk, citron och dill med krokfångad KRAV-märkt torsk är tillagad på den finaste delen av torsken, torskryggen, i en klassisk smakkombination med potatis, ärtor, broccoli purjolök, citron och dill. Måltiden är en naturlig källa till protein och vitaminerna B3, B6 och B12.

  Att torsken är KRAV-märkt innebär att den kommer från ett hållbart fiske, som inte hotar fiskbestånden och som är möjligt att spåra. Även fiskebåtarna miljöanpassas med bränsle, kylmedel och fiskemetoder för att minska bifångst. KRAV-märkt torsk ger cirka hälften så stort utsläpp av växthusgaser som den genomsnittliga frysta torsken. Därtill har Alex & Phil valt att använda den finaste delen av torsken i deras barnmat: torskryggen!

  Rekommenderas från 6 månader. Mjölk- och glutenfri. 120 g/förp.

  Ingredienser: potatis* 25%, torsk* 14,5%, gröna ärtor*
  14,5%, majs* 14%, broccoli* 10%, purjolök* 8%, grönsaksbuljong*
  7% (vatten, purjolök*, palsternacka*, morot*, gul lök*, kålrot*)
  rapsolja* 4%, dill* 2%, naturlig citronjuice* 1% (ej från koncentrat).
  *KRAV- certifierade ingredienser. KRAV-märkningen är certifierad av SMAK.

  Näringsdeklaration/100 g: energivärde 454 kJ/109 kcal,
  fett 4,8 g (varav mättat fett 0,4 g, enkelomättat fett 2,7 g, fleromättat
  fett 1,3 g), kolhydrater 9,2 g, varav sockerarter 2,0 g (endast naturligt
  förekommande), protein 5,9 g, salt 0,02 g (endast naturligt förekommande
  natrium), vitamin B6 0,14 mg, vitamin B12 0,18 ?g, vitamin
  B3 2,5 mg.

  Alex & Phil Måltid kan serveras rumstempererad eller värmd i
  vattenbad, direkt ur förpackningen eller i skål. OBS! Förpackningen
  tål inte mikro.

  "Vi på Alex&Phil vill att maten ska vara så nära hemlagad som möjligt ? därför använder vi bara naturliga ingredienser du själv skulle kunna ha hemma i ditt kök. Våra recept skapas av företagets grundare, Jenny Wessblad Hårdh, som hemma i sitt eget kök mixar de bär, frukter, rapsolja, mjöl och kryddor som ger den unika, nyttiga och välsmakande mat som är Alex&Phils kännetecken. Så mycket som möjligt av det mest näringsrika. Jennys barn, Alexander och Philip, smakar och avgör om receptet är gott eller inte. Godkänns receptet av barnen, får deras kompisar smaka och säga vad de tycker. Om alla som smakar tycker att det är gott så går vi vidare med receptet. Då följer noggranna näringsanalyser och jakten på de bästa, ekologiska råvarorna.

  Så här tänker vi. Små barn äter små portioner, därför ska deras mat vara naturligt näringstät. Den ska innehålla rena råvaror och smaka gott. Maten ska vara varsamt tillagad så att så mycket näring som möjligt bibehålls. Att den ska vara ekologisk, KRAV-märkt och klimatsmart är en självklarhet. Kort och gott: supermat för superungar!

  Alex&Phil är den enda naturligt näringstäta barnmaten på marknaden. Tillagad av frukt, bär och äkta juice är den naturligt rik på vitaminer och mineraler. Vi använder mjöl från superlivsmedel som havre och amarant och tillsätter lite rapsolja även i våra smoothies, för att förbättra barnets näringsintag. Våra supersmoothies och vår gröt innehåller exempelvis i genomsnitt 116 kcal per 100 gram, dvs över 50 procent mer energi per 100 gram än snittvärdet på övrig barnmat, inkluderat lunch- och middagsrätter.

  Till skillnad från den konventionella barnmatsindustrin använder vi aldrig juicekoncentrat, ris, rismjöl, syrareglerande medel som askorbinsyra, salt eller socker, utan bara särskilt utvalda ingredienser med erkänt högt näringsinnehåll – så kallad supermat. Det är vad vi kallar ärlig barnmat. För varje såld portion mat ger vi ett bidrag till mat till behövande barn."
 • Alex&Phil
 • Alex&Phil
  Alex&Phil

  Alex&Phil är ett svenskt familjeföretag som gör god och naturligt näringsrik ekologisk mat utan tillsatser. Hela företagets verksamhet är klimatkompenserad.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Alex & Phil Måltid Torsk, citron och dill

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Alex & Phil Måltid Torsk, citron och dill

Alex & Phil Måltid Torsk, citron och dill med krokfångad KRAV-märkt torsk är tillagad på den finaste delen av torsken, torskryggen, i en klassisk smakkombination med potatis, ärtor, broccoli purjolök, citron och dill. Måltiden är en naturlig källa till protein och vitaminerna B3, B6 och B12.

Rekommenderas från 6 månader. Mjölk- och glutenfri. 120 g/förp.

För ingrediensförteckning och mer information, se nedan.
Alex & Phil Måltid Torsk, citron och dill29 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in