20
Barnen i Bullerbyn Lunchlåda i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (2022811)
 • Produktbeskrivning
 • Matlåda med flera fack

  Barnen i Bullerbyn Lunchlåda är en praktisk lunchlåda med motiv från Astrid Lindgrens klassiker "Barnen i Bullerbyn". Lådan har en underdel med ett stort fack, en övre del med två fack och lock med knäppen. Du kan dessutom välja om man vill ha med den övre delen eller inte, locket går att spänna fast i två olika lägen. Perfekt för alla sorters utflykter och till matlådan!

  Matlådan är tillverkad i tålig polypropen-plast (PP) som är säker att använda och giftfri. Matlådan kan användas i microvågsugn (30 sek på 800W) och kan diskas i maskin på 50°C.

  Material: Plast
  Mått BxLxH: 18.5x12x8 cm
  Prissänkning %: 20 %
  Produkttyp (Äta/mata): Matlåda
 • Rätt Start
 • Rätt Start
  Rätt Start
  "RättStart är ett svenskt märke som producerar barn- och babyprodukter. Precis som namnet antyder är syftet att tillverka produkter som ger en god start i livet, med fokus på trygghet och säkerhet, tillsammans med en strävan om att barn ska få ha det roligt. Rätt start har ett stort miljöengagemang och letar hela tiden efter det bästa sätter att påverkan på miljö så lite som möjligt. Sedan 2016 introducerar dem enbart bomullsprodukter där bomullen är certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard).

  Rätt Start har licens att tillverka produkter med Elsa Beskow, Bamse, Mumin. I vårt sortiment hittar du badleksaker, täcken till spjälsäng/vagga/barnvagn, kuddar till vagn/vagga, serviser, pipmuggar, vagnleksaker, bitringar, skötbäddar, matskålar, muggar, babygym och mycket mer! "
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Barnen i Bullerbyn Lunchlåda

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Barnen i Bullerbyn Lunchlåda

Lunchlåda i tålig plast med motiv från Barnen i Bullerbyn. Matlådan har ett stort fack i underdelen och en överdel med två fack så du kan hålla maten åtskild. Du kan själv välja om alla delarna ska vara med på utflykten, locket går att spänna fast även på den undre delen.

Barnen i Bullerbyn Lunchlåda119 kr / 95 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.