Ergobaby Sovpåse Pink Sand 18-36 m TOG 1 i gruppen Babytillbehör / Sova / Sovpåsar hos Bonti (2026376)
 • Produktbeskrivning
 • En mysig och skön sovpåse för god sömn

  Ergobaby Sovpåse Pink Sand 18-36 m TOG 1 är en rosa sovpåse, som gör att ditt barn alltid kan sova ostört utan att sparka av sig täcke eller filt. Med en sovpåse behöver du inte heller vara orolig för att täcket ska lägga sig över ditt barns ansikte och störa andningen.

  Sovpåsen kallas "On the move" och har praktiska stängningsbara hål för barnets fötter. Det gör att ditt barn snabbt kan gå från lek till sömn – och tillbaka igen! 

  Sovpåsen i tjockleken TOG 1 är som en tjockare t-shirt och passar på sommarhalvåret, eller om du har varmt i sovrummet. 

  Storlek 18-36 månader passar barn i viloläge från 80 till 92 cm och i lekläge upp till 98 cm. Sovpåsen kan justeras i längd så att ditt barn kan leka obehindrat. 

  Egenskaper:

  • Mjukt material i 100 % bomull som andas
  • Tvättas enkelt i maskin
  • Stängningsbara hål för fötterna för att gå från sömn till lek (och tillbaka igen!)
  • Enkelt dubbelriktat blixtlås för snabbt och lätt blöjbyte
  • Justerbar längd förhindrar fall under lek och gör att påsen växer med ditt barn
  • Resvänlig slits för säkerhetsbälte för sittvagnar och bilstolar
  • Sovpåsen finns i två storlekar, 6-18 månader och 18-36 månader. Sovpåsarna går att justera så du får rätt storlek allt eftersom ditt barn växer. 
  • Sovpåsen finns i två olika tygtjocklekar, TOG 1.0 (som en tjock t-shirt) och TOG 2.5 (vadderad).

  Material: Bomull
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 18-36 mån
 • Ergobaby
 • Ergobaby
  Ergobaby Karen Frost, grundare av Ergobaby, ville skapa den ultimata bärselen utifrån ett behov som hon fick när hennes son föddes. Visionen var en bärsele som var skonsam mot barnets rygg och som samtidigt fördelade barnets vikt på föräldrarnas höft och axlar, vilket avlastar ryggen och nacken. 2003 blev hennes vision verklighet. Karen valde ett produktionssätt som följde hennes värderingar om ansvarsfull produktion där kvalitet, miljötänk och ergonomi var grundstenarna.

  Ergobabys första originalbärsele tillverkades av 100 % bomull. Denna modell bestod av vadderade höft- och axelremmar med justerbar sovhuva. Idag är det samma produkt som säljs över hela världen, och det visar på vilken styrka det ligger i designen. Framgången med Original-bärselen skapade snabbt ett växande behov av certifierade ekologiska barnprodukter och som andra modell tog Karen fram en ekologisk bärsele med samma passform som originalet men med en premiumkänsla i materialet.

  Idag har Ergobabys utbud utökats med allt från högpresterande tyger till mindre, smidiga resevarianter tillverkat av återvunnet material. Allt som passar in i det moderna föräldraskapet med fokus på ergonomisk design.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Ergobaby Sovpåse Pink Sand 18-36 m TOG 1

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Ergobaby Sovpåse Pink Sand 18-36 m TOG 1

En mysig sovpåse med stängningsbara hål för fötterna, så att man smidigt kan gå från lek till sömn. Den dubbelriktade dragkedjan underlättar vid blöjbyten.

Sovpåsen i TOG 1 är som en tjock t-shirt och passar på sommarhalvåret, eller om du har varmt i sovrummet. 

Storlek 18-36 månader passar barn i viloläge från 80 till 92 cm och i lekläge upp till 98 cm.

Ergobaby Sovpåse Pink Sand 18-36 m TOG 1449 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.