Resurs 1

Vi föräldrar Läs inlägg

Vi föräldrar

Läs Föräldracoachen Filippas tankar om att vara förälder och om hur du kan hantera oro och stress i ditt föräldraskap.

Visa kärlek Läs inlägg

Visa kärlek

Att bli förälder och få hålla sitt barn i famnen är en obeskrivlig känsla. Så mycket kärlek som går genom vår kropp. Men förutom att gosa med våra barn hur kan vi visa dem kärlek?

Förskolestart - Pirrigt för både stora som små Läs inlägg

Förskolestart - Pirrigt för både stora som små

De flesta av våra barn har börjat denna vecka i förskolan eller i skolan. Efter ett långt sommarlov kan denna förändring kännas lite läskig för vissa av våra barn. Att ha spenderat massor av tid tillsammans med sina föräldrar och syskon, fått massor av uppmärksamhet och nu plötsligt vara borta från sina föräldrar under större delen av dagen kan kännas som minst sagt en utmaning.

Raserianfall - hur kan de undvikas? Läs inlägg

Raserianfall - hur kan de undvikas?

Att våra småbarn får raserianfall, vredesutbrott (tantrum) är en del av deras utveckling. Det är heller inget fel på dig som förälder om ditt barn får fler raserianfall än ditt kompis barn. (Föräldraskam finns tyvärr hos många av oss.) Jag kan tyvärr inte trolla bort ditt barns raserianfall men jag kan göra dem mindre och färre.

Q&A med Filippa Läs inlägg

Q&A med Filippa

Vi anordnar löpande Q&As med föräldracoachen Filippa Forsberg som driver Kidsologi.se. Vi vet att föräldrar ofta delar samma tankar och funderingar och vi har sett att detta har varit ett värdefullt och uppskattat inslag i våra kanaler.Har du frågor som du tror Filippa kan ge tips och råd kring?

Om Filippa Forsberg Läs inlägg

Om Filippa Forsberg

Efter att ha fått min dröm om att bli mamma att gå i uppfyllelse stod jag med min son i mina armar fylld med lycka men samtidigt fylld med osäkerhet. Vad gör jag nu? Var är min manual om hur man gör när mitt barn gråter, när vet jag om mitt barn är hungrig eller bara har ett sugbehov?
ARTIKEL 1-9 9.1 
Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.