Jack o Juno Napphållare Navy Leo i gruppen Babytillbehör / Nappar och tillbehör / Napphållare hos Bonti (2022763)
 • Produktbeskrivning
 • Håll reda på favoritnappen!

  Jack o Juno Napphållare Navy Leo är en praktisk napphållare i silikon, med clip i obehandlat bokträ. Napphållaren är handgjord och tillverkad i livsmedelsgodkänd silikon, som är fri från giftiga ämnen som BPA, PVC och ftalater.

  Du fäster napphållaren på barnets kläder med clipset, och fäster nappen i öglan i andra änden. Smart och praktiskt sätt att hålla reda på nappen när ditt barn åker i barnvagnen eller leker!

  CE-märkt.

  Instruktioner och skötselråd:

  Vänligen notera: detta är ingen leksak. Före varje användning, kolla igenom napphållaren och kasta vid minsta tecken på svaghet och/eller skada. Förläng aldrig napphållaren med band eller liknande, då detta kan medföra kvävningsrisk. Napphållaren ska aldrig fästas på något annat än ditt barns kläder. Använd ej napphållaren i spjälsängen/sängen eller när ditt barn är oövervakat. Tvätta napphållaren med mild tvål och vatten, sterilisera ej. Byt ut napphållaren var 3-4e månad.

  Material: Silikon , Trä
  Märkning: CE-märkt
 • Jack o Juno
 • Jack o Juno
  Jack o Juno Jack o Juno är ett svenskt varumärke som fokuserar på svensk designtradition och har stort fokus på hållbarhet. Jack o Juno grundades hösten 2020 av Josefine och Maral som upplevde att det fanns en brist på miljömedvetna material på den svenska barnaccessoarsmarknaden. "Jack" är namnet på en av deras barns gosedjur medan "Juno" representerar jorden, vilket symboliserar omtanke om de små och vår planet.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Jack o Juno Napphållare Navy Leo

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Jack o Juno Napphållare Navy Leo

Stilren napphållare som håller reda på ditt barns favoritnatt! Tillverkad i livsmedelsgodkänt silikon och obehandlat bokträ.

Jack o Juno Napphållare Navy Leo169 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.