Kidsme Food Feeder Smaknapp Aquamarine 4m+ i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Övrigt hos Bonti (5701)
 • Produktbeskrivning
 • Kidsme Food Feeder Smaknapp Aquamarine 4m+


  Kidsme Food Feeder Smaknapp Aquamarine 4m+ är en smart behållare för babyns första smakportioner. Fyll behållaren med små bitar mjuk frukt eller kokta grönsaker och låt barnet själv ta kommandot över ätandet utan risken att sätta i halsen. Matbehållaren i silikon har små hål i sig, och barnet kan med hjälp av tandköttet mosa maten så den sipprar ut genom hålen. Food Feeder är lätt för barnet att hålla i, stimulerar tuggrörelserna, motoriken och hand-öga-koordinationen hos barnet.

  Silikonbehållaren är utbytbar och kan bytas mot en i större storlek (6 mån+). Kontrollera innan användning att silikonbehållaren är hel, speciellt om ditt barn har fått sina första tänder.

  Lätt att ta isär och rengöra, och alla delar kan diskas i diskmaskin.

  https://youtu.be/RlkHwFwNnrI
 • Kidsme
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Kidsme Food Feeder Smaknapp Aquamarine 4m+

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Kidsme Food Feeder Smaknapp Aquamarine 4m+

Kidsme Food Feeder Smaknapp Aquamarine 4m+ är en smart behållare för babyns första smakportioner. Fyll behållaren med små bitar mjuk frukt eller kokta grönsaker och låt barnet själv ta kommandot över ätandet utan risken att sätta i halsen.

Läs mer och se videoklipp om Kidsme Food Feeder längre ner på sidan.
Kidsme Food Feeder Smaknapp Aquamarine 4m+129 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in