Littleheart Spjälskydd Quiltat Vit i gruppen Babytillbehör / Sova / Spjälskydd hos Bonti (99901443)
 • Produktbeskrivning
 • Littleheart Spjälskydd quiltat vit är ett ljuvligt spjälskydd i vitt, tillverkat i quiltad kvalitet. Tyg i 100% ekologisk bomull samt stoppning av ekologiska bomullsfibrer, certifierad enligt
  GOTS. Skyddet knyts fast på sängens med hjälp av knytband och räcker hela vägen runt sängens alla sidor.

  Littlehearts textilier är gjorda av uteslutande certifierad ekologisk bomull (GOTS och av Control Union) vilket innebär att inga kemiska bekämpningsmedel har använts vid framställningen av bomullen. Littlehearts produkter uppfyller också OEKO-TEX® Standard 100 om Trygg textil. På så vis förhindras att farliga kemikalier släpps ut och påverkar vårt ekosystem och närmiljön för de människor som jobbar med att framställa bomullen. Bra för både miljö och baby.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Littleheart Spjälskydd Quiltat Vit

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Littleheart Spjälskydd Quiltat Vit

Littleheart Spjälskydd quiltat vit är ett ljuvligt spjälskydd i vitt, tillverkat i quiltad kvalitet. Tyg i 100% ekologisk bomull samt stoppning av ekologiska bomullsfibrer, certifierad enligt
GOTS. Skyddet knyts fast på sängens med hjälp av knytband och räcker hela vägen runt sängens alla sidor.
Littleheart Spjälskydd Quiltat Vit849 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.