Bodys

En mjuk body är ett praktiskt basplagg som du kan välja att komplettera med leggings eller byxor. Med omlottknäppning i sidan går det smidigt att öppna upp bodyn för blöjbyten och du klär enkelt på bodyn utan att behöva trä plagget över barnets huvud.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-1 av 1 artiklar

Hos oss hittar du enfärgade och mönstrade bodys från prematur till större storlekar. Flera av våra bodys är tillverkade i ekologisk bomull och är mjuka och sköna mot det lilla barnets känsliga hud.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.