Silver Cross Coast

Silver Cross Coast är en “lillasyster” till populära Wave från Silver Cross. Samma fina funktioner men med ett nättare chassi. Vagnen köps som en duovagn där ligg- och sittdel ingår. När behovet av syskonvagn uppstår köper du till en extra sittdel. Coast kan användas med babyskydd på chassit och har flera praktiska tillbehör. På Bonti köper du Coast med prisgaranti och snabb leverans!

Silver Cross Coast passar från nyfödd upp till 25 kg för ett barn i grundutförandet. Har man behov att köra syskon så kompletterar man med en extra sittdel, s.k tandem. Då åker två barn bekvämt och skönt. Du även använda Coast som ett travelsystem med babyskyddet direkt på vagnens chassi. sittdelen vändbar så att barnet kan åka i båda färdriktningarna. Fotstödet är reglerbart i fyra fasta lägen och ryggen är lätt att ställa från sittande, vilande till liggläge. Sufflett med högsta UV skydd, fönster, dold ventilation och solcape. Coast har en mjuk vändbar sittdyna i två färger, det ingår dessutom regnskydd och ett insektsnät i köpet. Nytt till Silver Cross Coast är även att man lätt kan koppla på den eleganta Ride On Board ståbräda som är för barn upp till 20 kg. Med denna så kan 3 barn åka samtidigt i Silver Cross Coast.
Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Pris
Visa Produkter ()
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in