Silver Cross Spirit

Silver Cross Spirit är en kompakt och smidig barnvagn som gör den till den perfekta cityvagnen. Spirit har en vändbar sittdel med fullt liggläge och en medföljande New Born-dyna gör att vagnen fungerar för barn från nyfödd och upp till 22 kg. På Bonti köper du Spirit med prisgaranti och snabb leverans!

Sittdelen är vändbar, har fullt liggläge och reglerbart fotstöd. Ryggdelen är ventilerad och en skön sittdyna samt en New Born-dyna anpassad för de minsta medföljer vagnen. Den långa suffletten med UPF50+ ger bra skydd mot sol och vind. Regnskydd, insektsnät samt en säkerhetsbygel med swing away-funktion ingår. Det unika chassit har enhandsfällning, vilket gör Silver Cross Spirit lätt att fälla ihop. Den blir extra liten hopfälld och går att förvara stående upprätt i hopfällt läge, vilket sparar plats i hallen eller på caféet/restaurangen. Hjulen är punkteringsfria med fjädring på alla hjulen och framhjulen är låsbara. Den generösa varukorgen ger er gott om plats för allt ni kan behöva ha med på era äventyr.
Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Pris
Visa Produkter ()
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in