Silver Cross Wave

Wave är en mycket speciell kombination av lyx och innovation, designad för att ge första barnet bästa komfort samt säkerhet från nyfödd upp till 25 kg. Wave är en duovagn för 1 eller 2 barn. Extra ligg- och syskonsits köps till separat. På Bonti köper du Wave med prisgaranti och snabb leverans!

Silver Cross Wave har ett patenterat system som gör det möjligt att snabbt och smidigt konfigurera vagnen i 30 olika kombinationer för att köra tre barn samtidigt på ett säkert och bekvämt sätt. Detta ger varje familj möjlighet att finna sin lösning på transport av ett eller två barn. Från tvillingar eller syskon, liggande eller sittande och även tillsammans med babyskydd. Wave har en rymlig varukorg undertill, lyxiga detaljer i skinnimitation, lätt aluminiumchassi och punkteringsfria hjul. Både ligg- och sittdel kan ställas in i två höjder så att du alltid har din baby nära. Silver Cross Wave levereras med mycket utrustning. Det medföljer två regnskydd, två insektsnät samt mugghållare.
Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp Barnvagn
Pris
Visa Produkter ()
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in