Black & Decker Verktygsbälte i gruppen Leksaker / Lilla hemmet & rollekar / Leksaksverktyg & verktygsbänk hos Bonti (2022565)
 • Produktbeskrivning
 • Black & Decker Verktygsbälte

  Black & Decker Verktygsbälte är ett bälte med verktyg i Black & Decker design. Här får alla verktyg plats! Såg, skruvmejsel, hammare, kombinationsnyckel, tumstock, måttband, skruvar och muttrar. Det finns en justerbar rem där storlek kan justeras och ett fack finns där de allra minsta tillbehören går att placera. Verktygsbältet är 44 cm. 

  Verktygsbältet är 44 cm. Rekommenderas från 3 år. 

  Material: Plast
  Mått BxLxH: 44 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 3 år
 • Black & Decker
 • Black & Decker Black & Decker grundades 1916 och är en av världens största tillverkare av elektriska verktyg och tillbehör. Nu finns de även som leksaker för barnen så att ni kan leka och bygga tillsammans.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Black & Decker Verktygsbälte

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Black & Decker Verktygsbälte

Ett bälte med verktyg i Black & Decker design! Här får alla verktyg plats! Såg, skruvmejsel, hammare, kombinationsnyckel, tumstock, måttband, skruvar och muttrar. Det finns en justerbar rem där storlek kan justeras och ett fack finns där de allra minsta tillbehören går att placera. Verktygsbältet är 44 cm. 

Verktygsbältet är 44 cm. Rekommenderas från 3 år. 

Black & Decker Verktygsbälte299 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.