30
Bozz Handvärmare med Lammskinn Långhårigt Svartmelerad/svart i gruppen Kampanjer / Outlet / Barnvagnar & tillbehör / Barnvagnstillbehör hos Bonti (999053250)
 • Produktbeskrivning
 • Bozz Handvärmare med Lammskinn Långhårigt Svartmelerad/svart


  Bozz Handvärmare med Lammskinn Långhårigt är en ljuvlig värmande muff som du enkelt fäster direkt på vagnens handtag. Med en handvärmare monterad på din barnvagns handtag slipper du frysa om händerna i vinter! Med små barn i barnvagnen är det ofta man får ta på och av vantarna för att plocka upp saker, stoppa i nappen, snyta små näsor osv, då är det riktigt praktiskt att slippa krångla med vantar ibland. Handvärmaren från Bozz är fodrad invändigt med naturligt fårskinn och har en smuts- och vattenavvisande utsida i svart nylon. Knäpps enkelt fast med hjälp av tryckknappar, direkt på handtaget. Passar de allra flesta barnvagnsmärken på marknaden!

  Mått: Cirka 70 x 30 cm.
  Mått BxLxH: 49x23 cm
  Passar till: Universaltillbehör
  Prissänkning %: 30 %

  Specifikationer

 • BOZZ
 • BOZZ
  BOZZ

  Bozz är experter på barnvagnstillbehör och kända för sina mysiga åkpåsar och handvärmare. Praktiska och stilsäkra produkter som gör vintern med barnvagn till en varmare och mysigare upplevelse.

 • Köp ofta tillsammans

Bozz Handvärmare med Lammskinn Långhårigt Svartmelerad/svart

Bozz Handvärmare med Lammskinn Långhårigt Svartmelerad/svart - Med en handvärmare monterad på din barnvagns handtag slipper du frysa om händerna i vinter! Med små barn i barnvagnen är det ofta man får ta på och av vantarna för att plocka upp saker, stoppa i nappen, snyta små näsor osv, då är det riktigt praktiskt att slippa krångla med vantar ibland. Handvärmaren från Bozz är fodrad invändigt med naturligt fårskinn och har en smuts- och vattenavvisande utsida i svart nylon. Knäpps enkelt fast med hjälp av tryckknappar, direkt på handtaget.

Finns även i följande varianter

BOZZ Handvärmare med lammskinn långhårig Svart/Vit
1095 kr 712 kr
Bozz Handvärmare med Lammskinn Långhårigt Svartmelerad/svart1095 kr / 767 kr

Tillval


Antal: 
1095 kr / 767 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 4 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in