50
Britax Smile Regnskydd Liggdel i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnvagnar & tillbehör / Outlet Barnvagnstillbehör hos Bonti (999053376)
 • Produktbeskrivning
 • Regnskydd till Britax Smile liggdel

  Britax Smile Regnskydd Liggdel skyddar ditt barn mot regn och blåst. Regnskyddet är enkelt att sätta fast på liggdelen, och har ventilationshål för bättre luftcirkulation samt ett fönster som ger dig bra uppsikt över ditt barn. Levereras i en praktisk förvaringsväska som går att fästa vid vagnens chassi, så du alltid har regnskyddet med dig.

  Passar endast liggdelen på Britax Smile 3 och Smile 4, ej Smile 5Z. Regnskydd till sittdelen hittar du HÄR.

  Passar till: Britax Smile
  Prissänkning %: 50 %
 • Britax Römer
 • Britax Römer
  Britax Römer

  Britax Römer startade sin tillverkning av säkerhetsutrustning och tillbehör för bilar i början av 1930-talet. 1966 lanserade de sin första bilbarnstol och sedan dess har barnsäkerhet varit Britax Römers högsta prioritet. Idag utvecklar och tillverkar Britax Römer bilbarnstolar, barnvagnar och cykelsitsar av högsta kvalitet. 90% av bilbarnstolarna tillverkas i Tyskland och Storbritannien.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Britax Smile Regnskydd Liggdel

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Britax Smile Regnskydd Liggdel

Skyddar ditt barn mot regn och blåst. Regnskyddet är enkelt att sätta fast på liggdelen, och har ventilationshål för bättre luftcirkulation samt ett fönster som ger dig bra uppsikt över ditt barn. Levereras i en praktisk förvaringsväska som går att fästa vid vagnens chassi.

Passar endast liggdelen på Britax Smile 3 och Smile 4, ej Smile 5Z.
Britax Smile Regnskydd Liggdel549 kr / 275 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.